Moreni: Scandal între mai multe persoane, un băiat de 16 ani a fost înjunghiat şi a ajuns la spital

Moreni: Scandal între mai multe persoane, un băiat de 16 ani a fost înjunghiat şi a ajuns la spital

Un scandal a a avut loc, sâmbătă, în localitatea dâmboviţeană Moreni, şase persoane fiind implicate, iar un băiat de 16 ani a ajuns în spital, informează IPJ Dâmboviţa.

Scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool, iar adolescentul de 16 ani a fost înjunghiat cu un cuţit.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi de o femeie cu privire la un conflict izbucnit între mai multe persoane. Poliţiştii au intervenit imediat la faţa locului, au identificat persoanele implicate, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Moreni. De asemenea, un minor de 16 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în funcţie de rezultatul examinării medicale urmând să se stabilească cu exactitate încadrarea juridică a faptei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, şase persoane, cu vârste cuprinse între 16 si 34 de ani, în timp ce se aflau pe o stradă din Moreni, s-ar fi agresat reciproc.

„Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevazută de art. 193 alin. 1 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!