Nașterea Domnului la Catedrala din Târgoviște

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a săvârșit, miercuri, Sfânta Liturghie în Catedrala din Târgoviște, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, în prezența a numeroși credincioși.

nastereadomnuluictgvb

”În cuvântul său de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a evidențiat faptul că marea sărbătoare a Naşterii Domnului ne umple sufletele de lumină şi de bucurie pentru dragostea cea necuprinsă a lui Dumnezeu, Cel în Treime lăudat, Care a trimis pe Fiul Său în lume, pentru a aduce viaţa cea adevărată şi mântuirea cea mult dorită. Întruparea Domnului stă la temelia întregii experienţe purificatoare, izbăvitoare şi înălţătoare a vieţii creştinului, căci prin acest act dumnezeiesc Mântuitorul aduce omului descoperirea deplină a iubirii Preasfintei Treimi, întrucât El este Revelaţia însăşi”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgovişte.

La finalul slujbei, s-a derulat proiectul social-filantropic, intitulat “Masa de Crăciun”, care a constat din oferirea de daruri alimentare specifice acestei perioade, credincioșilor prezenți, prin intermediul Sectorului Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

nastereadomnuluictgvg

error: Conţinut protejat !!