Noul preşedinte al PSD Dâmboviţa este deputatul Corneliu Ştefan

Deputatul Corneliu Ştefan este noul preşedinte al PSD Dâmboviţa, acesta câştigând alegerile din organizaţie, duminică, în faţa contracandidatului, europarlamentarul Rovana Plumb.

„Astăzi împlinesc 19 ani de când sunt colegul dumneavoastră. Am plecat de la funcţia de preşedinte de organizaţie de tineret, am fost vicepreşedintele organizaţiei judeţene, iar până anul trecut am ocupat funcţia de prşedinte executiv la Dâmboviţa. (…). Declinul organizaţiei a început din toamna 2018 când preşedintele de la acea vreme a fost interceptat şi apoi exclus, în mai 2018 am avut europarlamentare, PSD a obţinut cel mai prost scor din istoria PSD Dâmboviţa, totul a culminat cu alegerile prezidenţiale când am pierdut şi primul şi al doilea tur. De atunci noi am dorit resetarea organizaţiei. A venit momentul să dăm organizaţiei ceea ce a început să îi lipsească: unitate în adevăratul sens al cuvântului, nu doar declarativ”, a spus Corneliu Ştefan.

Din discursurile rostite nu au lipsit momente inedite, primarul din Tătărani, Constantin Pătru, i-a cerut preşedintelui Marcel Ciolacu să aducă un sobor de preoţi în sediul PSD Dâmboviţa, „să tămâieze să iasă Satana, să iasă Satanele!”.

Senatorul Titus Corlăţean a criticat dur alegerea lui Andrei Plumb în funcţiile de vicepreşedinte al organizaţiei şi de şef de campanie la alegerile europarlamentare în judeţ.

„Să nu mai acceptăm interferenţe de natură familială în politică!”, a spus Corlăţean.

În echipa lui Corneliu Ştefan fac parte primarul Târgoviştei Cristian Stan şi senatorul Titus Corlăţean.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu şi secretarul general interimar, Paul Stănescu, au participat, duminică, la Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene din Dâmboviţa, desfăşurată la Casa Tineretului din Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!