O asociere de firme din Turcia va semna contractul de proiectare şi execuţie DN 71 Bâldana-Târgovişte

O asociere de firme din Turcia va semna contractul de proiectare şi execuţie DN 71 Bâldana-Târgovişte

Contractul de proiectare şi execuţie pentru reabilitarea şi modernizarea DN 71 Bâldana-Târgovişte va fi semnat, luni, la Ministerul Transporturilor, de către o asociere de firme din Turcia, a anunţat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Astăzi, o zi istorică pentru judeţul nostru, ţinând cont de importanţa evenimentului care va avea loc la Ministerul Transporturilor, prin semnarea contractului de proiectare şi execuţie pentru modernizarea şi reabilitarea DN 71 Bâldana – Târgovişte. Din punctul nostru de vedere este cel mai important drum care străbate judeţul Dâmboviţa, este cel mai important drum naţional ţinând cont de investiţiile viitoare pe care le-am gândit împreună cu colegii mei şi împreună cu Ministerul Transporturilor pentru dezvoltarea judeţului Dâmboviţa vreau să aduc aminte dâmboviţenilor că din 2004 ne chinuim să reabilităm şi să modernizăm acest drum”, a precizat preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, care deţine şi funcţia administrativă de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

Conform acestuia, valoarea contractului este de 1 miliard de lei, fără TV, iar lungimea totală a drumului ce va fi reabilitat şi modernizat este de 44,13 kilometri. Drumul face legătura între sensul giratoriu de la Bâldana şi municipiul Târgovişte.

Perioada de implementare a proiectului tehnic va fi de 12 luni, iar cea de execuţie de 22 de luni.

error: Conţinut protejat !!