„O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea” – desene animate, la Curtea Domnească pe 4 septembrie 2021

„O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea” – desene animate, la Curtea Domnească pe 4 septembrie 2021

Scurtmetrajul de animație „O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea” va fi proiectat, sâmbătă seara, la Curtea Domnească Târgovişte.

„Filmul prezintă lupta lui Vlad Vodă pentru creșterea și libertatea Țării Românești. Un alt plan al filmului este relația strânsă pe care voievodul a avut-o cu Ștefan cel Mare. Pe lângă scenariu, târgovișteanul Vasile Lupașc a asigurat și consultanța științifică pentru acest scurt-metraj”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa.

„Ca în fiecare scriere a mea, alaturi de Vlad Vodă, de cavalerii săi, de Ștefan al Moldovei, Cetatea Târgoviștei este unul dintre personajele principale, un personaj de care este imposibil să nu te îndrăgostești!”, spuneVasile Lupașc.

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul, sâmbătă, 4 septembrie 2021, ora 20:00, la Curtea Domnească din Târgoviște (zona Muzeului Tiparului şi al Cărţii Vechi Românești), atât pentru vizionarea filmului de animație cât și pentru o întâlnire cu realizatorii acestuia: Vasile Lupașc (scenarist), Elena Ciolacu (ilustratoare, realizatoare de romane grafice și animații) și Vlad Blîndu (producător). Accesul este liber și se va face numai prin intrarea dinspre Aleea Coconilor.

„Evenimentul se desfășoară în concordanță cu regulile privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV -2”, anunţă CJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!