Organizația Pensionarilor Social Democrați Dâmbovița și-a ales noua conducere

Organizația Pensionarilor Social Democrați Dâmbovița și-a ales noua conducere

Organizaţia de pensionari a PSD Dâmboviţa şi-a ales noua conducere. Dumitru Barbu este preşedintele Organizația Pensionarilor Social Democrați (OPSD) Dâmboviţa.

Comunicat de presă

Astăzi, în cadrul conferinței de alegeri a președintelui și a biroului de conducere al O.P.S.D. Dâmbovița, seniorii social-democrați și-au ales echipa de conducere a organizației.

În urma evenimentului organizat la Clubul Studenților din Târgoviște, cei peste 400 de delegați ai organizațiilor OPSD din județ l-au votat, în unanimitate, în fruntea organizației seniorilor social-democrați pe domnul Dumitru Barbu.

Totodată, a fost constituit și biroul de conducere al OPSD Dâmbovița:

•        Prim-vicepreședinte: Ioniță Ștefan;

•        Secretar Executiv: Iorgulescu Lucica;

•        Vicepreședinți: Diculescu Maria, Dumitrache  Nicolae, Bărbulescu Emilian Eugen, Dinu Valeriu, Vișinescu Doina, Anton Costel, Secăreanu Viorel, Dumitra Ion, Bărboiu Marin, Chivoiu Alexandru și Nica Gheorghe.

•        Membri: Bălan  Marin, Neculaescu Sache, Niculescu Ionel, Bărbuș Silviu, Aldea Cristian, Tache Maria, Neagu Augustin, Rizea Constantin, Gheorghe Costache și Gheorghe Călinescu Sergiu.

Mulțumim domnului Sache Neculaescu pentru activitatea desfășurată în ultimii ani în calitate de președinte al organizației. De asemenea, îl asigurăm pe noul președinte al OPSD Dâmbovița, Dumitru Barbu, de toată susținerea organizației în toate proiectele sale.  Misiunea acestuia, dar și a colegilor săi este aceea de a fi un element important în câștigarea tuturor alegerilor viitoare 2024, așa cum de altfel a declarat și președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Acesta a precizat în timpul conferinței de alegeri că PSD este partidul care, întotdeauna, a fost aproape seniorii din România și, implicit, din județul Dâmbovița. Măsurile pe care PSD le-a implementat sau cele care urmează să intre în vigoare la nivel național și investițiile aflate în derulare la nivelul județului Dâmbovița, mai ales cele din domeniul sănătății, arată implicarea PSD în viața seniorilor dâmbovițeni.

Alegerile s-au desfășurat în prezența președintelui PSD Dâmbovița și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a președintelui executiv al organizației, senatorul Titus Corlățean, a secretarului executiv, primar al Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a secretarului de stat din Ministerul Muncii, Mădălin-Cristian Vasilcoiu, a președintelui OPSD, Ion POPA, a doamnei deputat Carmen Holban și a deputaților Ioan Vulpescu, Marian Țachianu, dar și a numeroși primari, consilieri locali și consilieri județeni.

PSD Dâmbovița

error: Conţinut protejat !!