#parlamentare2016 Cezar Preda (PNL) răspunde acuzaţiilor lui Ţuţuianu prin prezentarea CV-ului

cezar-preda-pnl

Liderul PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, a răspuns elegant, prin prezentarea CV-ului, la atacul dur al lui Adrian Ţuţuianu (PSD), care l-a făcut ”loser politic”, ”securist”, ”neica nimeni”.

”Vă propun tuturor să discutăm despre Cezar Preda şi vă propun să mă întrebaţi ce doriţi, cât doriţi, despre cine este Cezar Preda şi aş vrea să o lămurim aici, cu toată lumea. A prelua nişte articole, cum le spun eu fumate de ani de zile despre ce înseamnă cum să îl atacăm pe Cezar Preda, eu m-am obişnuit, dâmboviţenii nu. Şi dâmboviţenii trebuie să ştie exact cine este Cezar Preda”, a spus preşedintele PNL Dâmboviţa la o conferinţă de presă susţinută la Târgovişte.

Acesta şi-a prezentat apoi CV-ul.

”Am să fac eu o scurtă prezentare şi dumneavoatră vă rog să îmi puneţi orice întrebare doriţi. Am 57 de ani, sunt un om care am învăţat foarte mult, m-am pregătit foarte mult, eu în politica mare am intrat în 2004 ca deputat din partea PD, prin fuziuni am ajuns membru al PNL (…), sunt doctor inginer în metalurgie, lucrarea mea de doctorat se referă la ce înseamnă durificarea unui robinet, unui scaun de robinet în curgerea fluidă sau turbulentă a petrolului când este dus în zona de rafinare (…). În ceea ce priveşte ce a făcut Cezar Preda înainte de 1989 şi după, pot să vă spun aşa: de la absolvirea facultăţii în 1984 am fost repartizat, am fost un student foarte bun, în Întreprinderea Metalurgica, am ajuns rapid şef de secţie, după Revoluţie, eu nu am participat la Revoluţie, nici n-am spart sediul Comitetului Judeţean de Partid, nici nu am certificat de revoluţionar, pentru că noi la întreprindere aveam foc continuu (…). La începutul anului 1990 am fost solicitat să ocup funcţia de viceprimar al municipiului Buzău, am făcut faţă cu brio spun eu, apoi am rămas în primărie, m-am ocupat de partea tehnică a primăriei până în 1996 când la mine în birou a venit cineva, un om pe care l-am respectat foarte mult, spunându-mi că sistemul de colectare a deşeurilor din România se schimbă şi să particip la această construcţie. Am fost angajatul unui grup german cu filială în România, am ocupat funcţii importante până în 2004 când am plecat în politica mare”, a afirmat Cezar Preda.

Declaraţia lui Preda vine după ce liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, l-a atacat dur pe liberal.

Atât Adrian Ţuţuianu, cât şi Cezar Preda candidează la alegerile parlamentare din acest an. Ţuţuianu deschide lista de candidaţi a PSD Dâmboviţa la Senat, iar Cezar Preda este pe primul loc pe lista PNL Dâmboviţa la Camera Deputaţilor.

error: Conţinut protejat !!