Parola pentru intrarea în Târgoviște, în ziua mitingului PSD, era formată dintr-o singură literă

Parola de intrare în orașul Târgoviște, duminică, pentru participarea la mitingul electoral al partidului condus de Liviu Dragnea, stabilită de PSD și comunicată polițiștilor din județ pentru a opri autoturismele neautorizate să intre în localitate, a fost formată dintr-o singură literă, respectiv prima literă a numelui localității din care veneau simpatizanții social-democrați, au explicat pentru Digi24.ro surse din cadrul Poliției Dâmbovița.

„Procedura era următoarea: autoturismul era oprit la barajul Poliției și i se cerea parola de intrare. Șoferul trebuia să arate un cartonaș pe care era scrisă o literă – prima literă din denumirea localității de proveniență. De exemplu, T de la Titu, M de la Moroeni, P de la Pucioasa. În cazul în care localitatea avea un nume format din două cuvinte, parola era compusă din două litere”, scrie Digi24.ro.

IPJ Dâmboviţa a recunoscut că şoferii care voiau să ajungă în zonele cu restricţii de circulaţie (14 străzi) de la mitingul PSD de duminică trebuiau să spună o parolă.

error: Conţinut protejat !!