PDL Dâmboviţa: Blaga le-a spus primarilor din judeţ că nu va discuta pe poziţii ultimative

jeanpOrganizaţia PDL Dâmboviţa a remis, miercuri, un comunicat în care se recunoaşte eşecul discuţiilor liderului partidului, Vasile Blaga, cu primarii PDL din judeţ.

Întâlnirea a avut loc la solicitarea primarilor democrat liberali din judeţ.

”În deschiderea discuțiilor, domnul primar din Fieni, Adrian Budoiu, autointitulat șef al Ligii aleșilor locali, a solicitat ca la întâlnire să nu participe alte persoane din conducerea națională și, totodată, să fie invitat și Domnul deputat Florin Popescu. Întrucât, conform programării, întâlnirea conducerii naționale trebuia ținută numai cu primarii și deoarece nici alți parlamentari nu erau prezenți, domnul Vasile Blaga nu a fost de acord”, se arată în comunicatul PDL Dâmboviţa.

Blaga le-a reproşat primarilor PDL din judeţ că sunt vocali cei care au obţinut rezultate slabe şla alegerile parlamentare.

”În continuarea discuțiilor, domnul Vasile Blaga s-a întrebat, retoric, care ar fi explicația că cei mai vocali dintre primari sunt și aceia care au avut cele mai slabe rezultate la alegerile parlamentare din 2012 și cum se face că în localitățile fără primari PDL, rezultatele au fost mai bune. Tot astfel, ne-am putea întreba cum se împacă atașamentul față de Florin Popescu cu poziția unora dintre ei, aproape jumătate, de neimplicare în aceași campanie electorală  sau de colaborare cu USL. Dacă am prelungi raționamentul, am putea ajunge la concluzia că tocmai acest ,,atașament,, i-a îndemnat la neimplicare”, se mai spune în comunicatul PDL Dâmboviţa.

În urma acestei abordări, se spune în comunicat, primarii prezenți, ”prin Adrian Budoiu, ca lider autoasumat”, au afirmat că vor părăsi discuțiile, moment în care Blaga le-a spus ”la revedere” și că niciodată nu va discuta de pe poziții ultimative.

Comunicatul PDL Dâmboviţa este semnat de preşedintele filialei, Jean Popescu.

error: Conţinut protejat !!