Percheziţie domiciliară la primarul din Aninoasa, edilul dus la declaraţii la sediul Poliţiei

maricescuPrimarul din comuna dâmboviţeană Aninoasa, Constantin Maricescu, a fost dus, joi, la audieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, după ce la domiciliul acestuia a fost efectuată o percheziţie.

”Este acţiunea altei structuri, Poliţia Dâmboviţa nu este implicată, probabil este vorba de DIICOT”, a precizat, pentru stiridb.ro, purtătorul de cuvântal IJP Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Primarul din Aninoasa, Constantin Maricescu, a spus că nu ştie în ce caz se efectuează cercetări şi că nu i s-a adus, până acum, nicio acuzaţie.

”Nu ştiu despre ce este vorba, într-adevăr am fost adus aici, sunt în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa acum. S-au făcut percheziţii la mine la domiciliu. Nu mi s-a adus nicio acuzaţie decât că au avut ordin de percheziţie, ştiu că nu sunt implicat în nimic. Nu ştiu nimic, sunt curios, stau ca pe jar. În actele de percheziţie scrie despre un dosar despre care nu am cunoştinţă, din 2011, furt organizat, cam aşa ceva. Cred că e vorba de persoane care au furat ţevile de la sonde, cred, care nu are nicio legătură cu Aninoasa, nu s-a tras nicio conductă de la mine, nu sunt implicat în nimic”, a declarat, pentru stiridb.ro, primarul din Aninoasa, Constantin Maricescu.

error: Conţinut protejat !!