Percheziţii în Târgovişte la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate, şantaj şi cămătărie

Percheziţii în Târgovişte la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate, şantaj şi cămătărie

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de Târgovişte descind, joi, la două locuinţe de pe raza municipiului Târgovişte, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi cămătărie, informează IPJ Dâmboviţa.

Vor fi puse în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

”Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Târgovişte, sprijiniţi de efective de la ordine publică, criminalişti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târgovişte, la 5 persoane vizate de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi cămătărie, fapte comise în perioada 2018-2019”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, până în prezent, de la domiciliile bănuiţilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe arme albe, bijuterii şi bani.

Vor fi puse în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri şi pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun.

În cauză, activităţile sunt coordonate şi supravegheate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!