Percheziţii în Târgovişte la suspecţi de trafic de droguri; 28 de persoane duse la audieri

Percheziţii în Târgovişte la suspecţi de trafic de droguri; 28 de persoane duse la audieri

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa împreună cu poliţiştii au efectuat, joi, opt percheziţii domiciliare în Târgovişte la suspecţi de trafic de droguri, iar 28 de persoane vor fi duse la audieri, se arată într-un comunicat al DIICOT.

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Dâmboviţa au efectuat un număr de 8 percheziţii domiciliare, în municipiul Târgovişte, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de trafic intern de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive”, precizează DIICOT.

Conform sursei citate, în perioada 2019 – iunie 2022, pe raza municipiului Târgovişte a acţionat o grupare infracţională care a procurat şi vândut droguri de risc (canabis) şi mare risc (cocaină şi ecstasy), precum şi substanţe cu efect psihoactiv consumatorilor din municipiul Târgovişte şi din alte localităţi din judeţ.

„În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării sumele de 3.000 de lei şi 620 de euro, cantităţile de aproximativ 50 de grame de materie vegetală, susceptibilă a fi canabis şi 15 grame de ciuperci cu efect halucinogen, precum şi un cântar de precizie”, precizează DIICOT.

La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa vor fi conduse, în vederea audierii, 28 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul S.C.C.O. Dâmboviţa, B.C.C.O. Ploieşti, precum şi al jandarmilor din cadrul I.J.J. Dâmboviţa şi G.J.M. Ploieşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor.

error: Conţinut protejat !!