Peste 1.000 de ore suplimentare, lunar, la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa

Peste 1.000 de ore suplimentare, lunar, la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa

Peste 1.000 de ore suplimentare, lunar, se efectuează la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, a anunţat, miercuri, directorul instituţiei, Mircea Constantin.

Întrebat de reprezentanţii presei despre orele suplimentare efectuate de angajaţii companiei, Mircea Constantin a spus că sunt în medie 1.000, 1.000 şi ceva pe lună, ”dar toate sunt justificate”.

Într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, spunea că are informaţii că la Compania de Apă Târgovişte se efectuează mii de ore suplimentare.

”Vă spun eu de unde vine grosul orelor suplimentare, au fost şi ore suplimentare la UIP (unitatea de implementare proiect european, n.r.), dar marea majoritate a orelor suplimentare care au fost în perioada ianuarie-februarie vin de la staţiile de apă cere lucrează în foc continuu, deci sunt în ture, iar în ianuarie au fost zilele libere (1 şi 2). Vă daţi seama! Avem 40 de staţii, la fiecare staţie, minim cinci oameni. Şi de Paşte, tot aşa”, a precizat directorul general adjunct al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, Ioan Ţuţuianu.

Cu precizări pe acest subiect a intervenit şi directorul companiei de apă, Mircea Constantin.

”Orele suplimentare s-au făcut exclusiv la UIP şi restul la partea de producţie. Din estimările mele undeva la 1.000, o mie şi ceva pe lună, media. Compania are 632 de angajaţi. La UIP nu s-au mai acordat ore suplimentare în ultimele două luni. Vă pot garanta că în afară de orele care au fost date la UIP până acum două luni, restul sunt exclusiv numai la producţie, şi v-a explicat domnul Ţuţuianu care sunt raţiunile: unele sunt pentru acoperirea ciclurilor de lucru, astea 12 cu 24, altele pentru situaţii de urgenţă”, a spus directorul companiei, Mircea Constantin.

error: Conţinut protejat !!