Peste 1.100 de elevi dâmboviţeni, cu mediile neîncheiate

Peste 1.100 de elevi dâmboviţeni, cu mediile neîncheiate

Peste 1.100 de elevi din Dâmboviţa au rămas cu mediile neîncheiate pe primul semestru al anului şcolar, după ce cursurile de la mai multe şcoli din judeţ au fost suspendate, săptămâna trecută, din cauza vremii nefavorabile.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Dâmboviţa, Mihaela Anton, mediile vor fi încheiate în primele zile ale semestrului doi.

”La sfârşitul semestrului I al anului şcolar 2013-2014, în Dâmboviţa, nu s-au încheiat mediile unui număr de 1.157 de elevi din şase unităţi şcolare. Motivul este faptul că s-au suspendat cursurile din cauza vremii nefavorabile. Pentru aceşti elevi situaţia şcolară se va încheia în primele zile din semestrul al II-lea”, a declarat, luni, pentru stiriDB, purtătorul de cuvânt al IŞJ Dâmboviţa, Mihaela Anton.

Elevii sunt de la şcoli din localităţile Gura Bărbuleţului, Iedera de Jos, Măneşti, Niculeşti, Vulcana Băi şi Vulcana Pandele.

Judeţul Dâmboviţa s-a aflat, săptămâna trecută, sub avertizare de tip Cod Galben şi Cod Portocaliu de ninsori şi viscol. Din această cauză mai multe drumuri judeţene şi locale au fost blocate, s-au înregistrat întreruperi în alimentarea cu energie electrică a unor localităţi şi cursurile au fost suspendate în mai multe şcoli din judeţ.

error: Conţinut protejat !!