Piesă nouă Trooper (audio), videoclipul se va filma la Târgoviște

Piesă nouă Trooper (audio), videoclipul se va filma la Târgoviște

Formația Trooper a lansat o nouă melodie, intitulată „Două Roți”. Piesa a fost compusă de Aurelian Dincă în decembrie 2013 și îl are ca invitat pe cunoscutul Cristian Hrubaru (Rock FM, Cronica Cârcotașilor).

Versurile sunt scrise de Cristian Hrubaru și solistul Aurelian Dincă iar melodia a fost mixată și masterizată de Nicolae “Kuky” Gherman de la Zbang Audio Productions. Noua compoziție va beneficia și de un videoclip, care va fi filmat în Târgoviște, orașul natal al trupei.

Reamintim că Trooper prezintă pe 26 aprilie la Arenele Romane din București concertul “Stelele Rockului Românesc“. Evenimentul va reuni pe aceeaşi scenă artişti care au scris în decursul timpului pagini de seamă din istoria rockului românesc şi au oferit unor generaţii întregi refrene nemuritoare. Alături de Trooper pe scenă vor mai evolua Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu (ex-IRIS), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact) și Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau “Guriță” (Krypton).

Ultimul album Trooper poartă numele “Atmosfera” și a fost lansat în octombrie 2013. Discul a fost promovat printr-un turneu național ce a cuprins orașe ca București, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Arad, Cluj Napoca, Bacău, Constanța, etc.

trooper

error: Conţinut protejat !!