PNL Dâmboviţa: Am convocat şedinţă de CJ pentru alegerea unui vicepreşedinte

PNL Dâmboviţa: Am convocat şedinţă de CJ pentru alegerea unui vicepreşedinte

Consilierii PNL Dâmboviţa şi o parte din independenţi au convocat pentru marţi, 16 decembrie 2014, ora 18.00, o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în vederea alegerii unui vicepreşedinte şi a desemnării unui consilier judeţean în ATOP, se arată într-un comunicat al PNL Dâmboviţa, remis vineri.

Liderii liberali spun că nu acceptă invitaţia la negocieri  a preşedintelui CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, fără a spune în mod concret motivul nemulţumirii.

”Menţionăm că invitaţia primită de la preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu,  privind participarea la negocierea ordinii de zi a şedinţei ordinare convocate pentru 19 decembrie, va fi declinată, ca urmare a modului inadmisibil în care liderul PSD Dâmboviţa înţelege principiile democraţiei. Adrian Ţuţuianu are mari dificultăţi în a accepta faptul că un lider politic are obligaţia să-şi respecte cuvântul dat în cadrul unei negocieri politice, ca semn al normalităţii în societate, motiv pentru care majoritatea creată în jurul Partidului Naţional Liberal Dâmboviţa apreciază că orice invitaţie adresată de domnia sa poartă pecetea ipocriziei politice şi a relei intenţii”, se mai spune în comunicatul PNL Dâmboviţa.

Un post de vicepreşedinte la CJ Dâmboviţa a devenit vacant, după numirea lui Ioan Marinescu în funcţia de prefect al judeţului.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa are 34 de membri, iar preşedinte este social democratul Adrian Ţuţuianu. Componenţa actuală a consiliului este: 11 consilieri PSD, 15 PNL, unul de la Partida Romilor Pro Europa şi şapte independenţi.

error: Conţinut protejat !!