PNL Dâmboviţa: Cerem membrilor şi simpatizanţilor să nu politizeze protestele, ci să susțină agenda străzii: abrogarea OUG și demisia Guvernului

cezar-preda-pnl

Partidul Național Liberal Dâmboviţa arată într-un comunicat de presă, remis sâmbătă, că este  solidar cu protestatarii, ”care au dat tuturor partidelor o lecție civică pe care suntem obligați să ne-o însușim cu toții”.

În comunicat PNL precizează că nu va întreprinde niciun demers de politizare a manifestațiilor

”Recomandăm simpatizanților sau membrilor noștri să nu aducă în stradă revendicări politice pentru promovarea imaginii partidului, ci să susțină agenda străzii: abrogarea OUG și demisia Guvernului”, se arată în comunicatul PNL Dâmboviţa.

COMUNICAT DE PRESĂ 

Partidul Național Liberal folosește toate pârghiile legale pe care le are un partid de opoziție pentru a determina Guvernul Grindeanu să abroge Ordonanța de Urgență care legiferează furtul instituționalizat. OUG 13 privind Codul penal arată o acțiune premeditată de fracturare a Legii și de subminare a principiilor pe care se așează un stat democratic. Este un abuz săvâșit cu intenție, cu rea-credință și ticăloșie, care arată o mentalitate infracțională.  Din păcate, nu există nicio garanție că actuala formulă  de guvernământ nu va continua în același mod.

Sfidarea manifestată de Dragnea și acoliții săi față de revendicările străzii nu are precedent.  Dragnea a intrat într-o logică politică extrem de periculoasă pentru România:  el  vs. toți ceilalți. Asta arată că este interesat exclusiv de cazul său, nu-l interesează nimic altceva, cu atât mai puțin interesul țării sau consecințele faptelor sale.  Dragnea sfidează atât strada, cât și  mesajele tuturor partenerilor internaționali ai României, instituțiile europene, reprezentanții sistemului judiciar în frunte cu CSM, organizații profesionale, asociații ale societății civile, BOR, etc.

PNL este  solidar cu protestatarii, care au dat tuturor partidelor o lecție civică pe care suntem obligați să ne-o însușim cu toții. PNL nu va întreprinde niciun demers de politizare a manifestațiilor, pentru că obiectul manifestațiilor depășește sfera politică. Recomandăm simpatizanților sau membrilor noștri să nu aducă în stradă revendicări politice pentru promovarea imaginii partidului, ci să susțină agenda străzii:  Abrogarea OUG și Demisia Guvernului.

04 februarie 2017                                                                                        Cezar Preda, Președintele Filiala PNL Dâmbovița

error: Conţinut protejat !!