PNL Dâmboviţa: Nu se resimte, în judeţ, în niciun fel apariția partidului creat de Tăriceanu (audio)

PNL Dâmboviţa: Nu se resimte, în judeţ, în niciun fel apariția partidului creat de Tăriceanu (audio)

Liderii PNL Dâmboviţa susţin că, la nivel de judeţ, nu are niciun impact noul partid creat de Călin Popescu Tăriceanu, Partidul Liberal Reformator, nu are adepţi şi nu sunt liberali dâmboviţeni care să plece la această formaţiune politică.

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, nu a ratat ocazia, în declaraţia sa, de a-l cataloga pe vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, drept ”sluga lui Ţuţuianu”.

”La Dâmboviţa nu se resimte în niciun fel. Nu. Mă gândeam la sluga lui Ţuţuianu dacă ar avea o problemă, mă gândesc că e un pic încurcat acum cu fuziunea cu PDL, mă gândesc ce o să facă, dar nu am auzit ca de la Dâmboviţa cineva să achieseze la acestă mişcare politică. S-a mai exprimat public primarul Dănuţ Bădău de la Pucioasa cum că susţine demersul (…), dar nici de el nu am auzit să fi făcut drumuri p-acolo, deci nu pot spune că e cineva care să mişte lucrurile în direcţia asta”, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

”Dar se cam potriveşte profilului: aperi liberalismul cu mâna întinsă la PSD”, a adăugat purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa, Gabriel Cioacă.

Conducerea PNL Dâmboviţa a mai anunţat că va discuta cu democrat liberalii din judeţ despre crearea de majorităţi în consilii locale şi în cel judeţean, precum şi despre ”schimbarea celor doi vicepreşedinţi ai consiliului judeţean”.

Nu este prima dată când liderul PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru spune că vrea să îl schimbe pe colegul său de partid Gabriel Grozavu din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, din cauză că ”este sluga lui Ţuţuianu”.

error: Conţinut protejat !!