Poliţia Dâmboviţa: Femeie înşelată de ‘ghicitoare’, i-a luat bijuterii şi bani

Poliţia Dâmboviţa: Femeie înşelată de ‘ghicitoare’, i-a luat bijuterii şi bani

O femeie de 77 de ani, din Târgovişte, a fost înşelată de două ‘ghicitoare’ care i-au spus că îi poate descânta pentru înlăturarea răului, a pus-o să pună într-o batistă bijuterii şi bani pe care apoi le-au sustras.

”La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de o femeie, de 77 de ani, din localitate, că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în cursul aceleaşi zile, în timp ce se afla pe stradă, partea vătămată a fost abordată de o două persoane de sex feminin, care i-au solicitat să pună într-un fragment de material textil  o pereche de cercei din aur şi suma de 210 lei, pe care au pretins că le vor „descânta” pentru alungarea răului. Femeile i-au indicat părţii vătămate să nu deschidă materialul textil până nu ajunge acasă. Ulterior, femeia a constatat că bunurile lipsesc”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea bănuitelor şi recuperarea prejudiciului.

Poliţia dâmboviţeană vă recomandă să nu intraţi în discuţii cu persoane necunoscute, indiferent de pretextul pentru care vă abordează şi să nu vă lăsaţi încântaţi de ideea ghicitului viitorului ori de alungarea răului.

De asemenea nu încredinţaţi sume de bani sau bijuterii persoanelor care pretind a vă „descânta” pentru a afla ce se va petrece în viitor.

error: Conţinut protejat !!