Poliţia Dâmboviţa: Reţinut pentru producerea şi comercializarea ilegală de băuturi alcoolice

Poliţia Dâmboviţa: Reţinut pentru producerea şi comercializarea ilegală de băuturi alcoolice

Poliţiştii au confiscat 5.272 de litri de băuturi alcoolice şi două instalaţii pentru fabricarea alcoolului de la un bărbat din Moreni bănuit de producerea şi comercializarea ilegală de băuturi alcoolice, cel în cauză fiind reţinut, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis joi.

Poliţiştii din cadrul IJP Dâmboviţa au efectuat, miercuri, o percheziţie la locuinţa bărbatului de 63 de ani, din Moreni, bănuit de producerea şi comercializarea ilegală de băuturi alcoolice.

”În urma percheziţiei, poliţiştii au indisponibilizat 5.272 de litri de băuturi alcoolice, două instalaţii pentru fabricarea alcoolului şi 5.000 de lei”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa şi ai Autorităţii Vamale Teritoriale Prahova.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională este estimat la 54.000 de lei.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

error: Conţinut protejat !!