Poliţia Locală Târgovişte: Doi bărbaţi prinşi întreţinând relaţii sexuale, unul susţine că era violat

politia-locala

Doi bărbaţi au fost prinşi de Poliţia Locală Târgovişte întreţinând relaţii sexuale pe o stradă din centrul municipiului, iar unul dintre ei a susţinut că era violat, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Târgovişte, remis luni.

Comunicat de presă Poliţia Locală Târgovişte

În data de 12.09.2016, în jurul orei 01:10, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, o patrulă din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Poet Grigore Alexandrescu, într-o zonă întunecată, două persoane de sex masculin întrețineau relații sexuale.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că numitul C.N.F., în vârstă de 28 de ani din Văcărești, prin amenințări directe privind suprimarea vieții și acte de violență, l-a determinat pe numitul S.N.E., de 19 ani din comuna Mănești să întrețină cu el raporturi sexuale nefirești.

Au fost sesizate organele de anchetă de pe raza de competență, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor comiterii faptei. Atât agresorul cât și victima au fost conduse și predate Poliției Municipiului Târgoviște.

 

error: Conţinut protejat !!