Premierul Victor Ponta, prezent la ianugurarea lucrărilor de la Spitalul Judeţean Târgovişte, pe 29 noiembrie

victor pontaLucrările derulate la Spitalul Judeţean Târgovişte, printr-un proiect european cu fonduri de 83 de milioane de lei, vor fi finalizate pe 29 noiembrie, la inaugurare fiind anunţată prezenţa primului ministru Victor Ponta.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a afirmat la şedinţa de consiliu de luni că premierul va veni pe 29 noiembrie la inaugurare, ”dacă nu intervine vreo problemă legată de vreme, care să ducă la întârzierea lucrărilor”.

Lucrările la Spitalul Judeţan Târgovişte au început în 2010.

În cadrul proiectului european au fost reabilitate complet Policlinica, precum şi alte secţii, iar spitalul a fost dotat cu tomograf şi RMN. De asemenea cinci săli de operaţie au fost dotate la standarde europene.

În cadrul proiectului au fost şi nereguli de implementare, astfel că au fost aplicate corecţii financiare de 25% la contractul de execuţie, 5% la cel de proiectare şi 10% la contractul de consultanţă. De aceste corecţii, a spus în mai multe rânduri actualul preşedinte al CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, este responsabilă fosta conducere a instituţiei, întrucât proiectul a fost demarat şi licitaţiile au avut loc în mandatul lui Florin Popescu.

Spitalul nu este închis pe perioada lucrărilor, sunt închise secţii, în funcţie de derularea lucrărilor, şi mutate în alte spaţii ale spitalului.

error: Conţinut protejat !!