Preşedinte CJ Dâmboviţa: A fost turnată prima porţiune de asfalt pe DN7 Bâldana-Titu

Preşedinte CJ Dâmboviţa: A fost turnată prima porţiune de asfalt pe DN7 Bâldana-Titu

A fost turnată, marţi, prima porțiune de asfalt din proiectul de lărgire la 4 benzi a drumului național DN7 Bâldana-Titu, valoarea totală a lucrărilor se ridică la 288 milioane de lei, a anunţat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Lucrările constau în extinderea la 4 benzi a 21,4 km ai DN 7 Bâldana-Titu, construirea a patru poduri noi și reabilitarea altor trei, amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele sensuri.

„Lucrările pe DN7 Bâldana – Titu vin în completarea proiectului de lărgire la patru benzi a 44 de km ai drumului național DN 71 Bâldana-Târgovişte. Tronsonul este deja în etapă de proiectare. Valoarea obiectivului de investiții este aici de 1 miliard de lei. Totodată, este semnat contractul de modernizare a celor 58,8 km ai DN71, drum național care leagă Târgoviște de Sinaia. Contractul are o valoare de 1,37 miliarde de lei. Sunt trei investiții majore pentru județul Dâmbovița! Am reușit să le deblocăm și iată că am ajuns și la faza de turnare de covor asfaltic”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!