Preşedintele CJ Dâmboviţa: 125 de şantiere din judeţ se vor închide din cauza incompetenţei Guvernului Cîţu

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan (PSD), susţine, joi, într-o postare pe facebook, că 125 de şantiere din judeţ se vor închide din cauza incompetenţei Guvernului Cîţu.

„125 de şantiere deschise în judeţul Dâmboviţa se vor închide, iar sute de muncitori ar putea intra în concediu fără plată, timp de cel puţin o lună, din cauza incompetenţei Guvernul Cîţu. Finanţiştii şi analiştii coaliţiei de dreapta au lăsat fără bani toate primăriile din ţară care aveau lucrări prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Mii de lucrări la şcoli, drumuri, dispensare, reţele de utilităţi sunt blocate de astăzi pentru că actualii guvernanţi nu au fost în stare să prevadă sumele necesare pentru continuarea PNDL-ului”, susţine preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Ştefan, care este şi liderul PSD Dâmboviţa, îi acuză pe guvernanţi de dezinteres şi spune că vor avea de suferit autorităţi locale, precum şi firmele implicare în proiectele PNDL.

„Doar în judeţul Dâmboviţa sunt 60 de primării de municipii, oraşe şi comune, plus Consiliul Judeţean Dâmboviţa, care nu vor mai avea cu ce să achite facturile către executanţii lucrărilor. Pe lângă faptul că termenele de finalizare vor fi întârziate, ce vor face firmele care aşteptă banii de la primăriile pentru care lucrează? Cum îşi vor plăti angajaţii? Ce se întâmplă cu şcolile care ar trebui finalizate până la începerea noului an şcolar? Dar cu lucrările la drumuri? Se intră în iarnă cu ele? Sunt întrebări la care, sunt convins, nimeni din Guvern nu va răspunde!  De ce? Pentru că nu îi interesează!”, afirmă preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!