Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, şi-a anunţat demisia din funcţia de conducere deţinută în PSD

alexandru oprea psd

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Alexandru Oprea, şi-a anunţat, sâmbătă, demisia din funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene a PSD.

Oprea nu a precizat motivul pentru care a luat această decizie.

”Decizia îmi aparţine, asta este! Din funcţia politică mi-am dat demisia, rămân membru al PSD, partid în care cred”, a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, Alexandru Oprea.

Întrebat dacă în urma deciziei este posibil să piardă susţinerea politică şi funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, Oprea a subliniat că din punct de vedere politic nu a încălcat linia partidului.

”Nu ştiu, eu cred că din punct de vedere politic nu am încălcat nici linia partidului, am încercat să îmi fac datoria cu bună credinţă şi conform jurământului pe care l-am depus la investire”, a spus Oprea.

”Nu comentez”, a fost singura reacţie a preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, pe acest subiect.

În presa locală au apărut informaţii conform cărora Oprea ar fi demisionat în urma unor neînţelegi avute cu Adrian Ţuţuianu.

karate-tutuianu-oprea

Oprea şi Ţuţuianu au fost prezenţi, sâmbătă, la un campionat de karate ce are loc la Târgovişte, cei doi nu şi-au vorbit deloc şi s-au evitat.

Alexandru Oprea a devenit preşedintele CJ Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu, cel care deţinea înainte această funcţie, a fost ales senator în urma scrutinului de anul trecut.

error: Conţinut protejat !!