Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu: În 2017 nu avem ce căuta la guvernare

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu: În 2017 nu avem ce căuta la guvernare

PNL nu are ce căuta la guvernare în 2017, este prematur, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşdintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu.

”În opinia mea, în 2017 nu avem ce căuta la guvernare! Este prematur, chiar dacă se va constitui o majoritate, ea va fi foarte fragilă, o majoritate care poate să îţi joace feste în fiecare zi. Mai mult decât atât, consider normal ca PSD să îşi încheie cel puţin anul acesta, având în vedere angajamentele, ca să nu le spun promisiuni electorale, care trebuie duse la bun sfârşit. Eu mă tem că, prin absurd, să spunem, ajungi la guvernare, suntem în situaţia destul de grea, ca să nu spun imposibilă, de a onora toate aceste promisiuni”, a spus Caraveţeanu.

Întrebat cum comentează guvernul din umbră al PNL, despre care au apărut informaţii în spaţiul public în ultima perioadă, preşedintele PNL Dâmboviţa s-a arătat rezervat, subliniind că trebuie puşi oameni cu experienţă în activitatea coordonată ca ministru.

”Cred că este o exagerare, chiar dacă sunt convins că va veni şi această vreme când PNL va fi la guvernare, mare parte din numele prezentate vor face parte din viitorul guvern. Ca preşedinte de comisie, este normal ca orientarea trebuie să fie către persoane care au abilităţi în acest sens. Pe mai mult de trei sferturi îi cunosc şi îşi merită această postură. Am unele reţineri, sper să nu se facă aceeaşi greşeală ca la PSD, ca şi la alte partide, când pui.. nu ştiu, am avut şi preot la agricultură, medic ginecolog tot la agricultură. Domnul Săpunaru ştiu că era la Vamă, acum nominalizarea pentru Comisia pentru agricultură (…). Deja s-au nominalizat preşedinţii pentru anumite comisii şi au fost catalogaţi drept guvernul din umbră, e cam mult spus”, a precizat liderul PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu.

error: Conţinut protejat !!