Primar Târgovişte: Am verificat condiţiile oferite de transportul public, am vorbit cu călătorii

Primar Târgovişte: Am verificat condiţiile oferite de transportul public, am vorbit cu călătorii

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, anunţă că a verificat condiţiile oferite de transportul public în municipiu. Acesta a vorbit cu călătorii şi spune ce îmbunătăţiri vor fi aduse în perioada imediat următoare.

„Astăzi, am verificat condițiile oferite de către transportul public local din municipiul Târgoviște! Temperatura constantă de aproximativ 21 de grade, curățenia, condițiile civilizate în general, reprezintă tot atâtea argumente pentru a alege mijloacele de transport în comun târgoviștene. Mulțumesc călătorilor pe care i-am întâlnit pentru aprecieri, dar și pentru modul în care păstrează ceea ce cu eforturi mari am dobândit, cu angajamentul că nu ne vom abate de la drumul modernizării orașului nostru”, precizează Daniel Cristian Stan.

Edilul spune că vor fi introduse noi facilităţi.

„Ca și elemente de noutate, este în derulare și licitația pentru achiziția echipamentelor de vânzare bilete, instalate în autobuz, cu opțiune de validare, a echipamentelor care vor permite plata cu telefonul sau cardul bancar în autobuz, sau a echipamentelor automate pentru emiterea biletelor și a cardurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare/debarcare. Totodată, prin PNRR, vor fi achiziționate încă 21 de autobuze noi, electrice de această dată, care vor deservi transportul periurban”, anunţă primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!