Primar Târgovişte: Lucrările la mall se desfăşoară în ritm susţinut

Primar Târgovişte: Lucrările la mall se desfăşoară în ritm susţinut

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, anunţă că lucrările la mallul de la UM Gară se desfăşoară în ritm susţinut.

Investiţia este de 50 de milioane de euro, iar mallul va avea peste 150 de magazine.

„Lucrările la „Dâmbovița Mall”, primul mare centru comercial din Târgoviște, se desfasoara in ritm sustinut. Proiectul reprezintă una dintre cele mai importante investitii private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro. Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber. Astfel, nu mai putin de 6 sali de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului”, spune primarul Cristian Stan.

Întreaga zonă de la fosta unitate militară de la gară va fi amenajată, se vor construi ANL-uri, un parc, drum de acces, stadion.

„Tot in zona, Primaria Targoviste va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Bratianu, prin largirea strazii Neagoe Basarab, va crea o noua artera de acces in Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, construieste un parc si vor fi realizate locuinte ANL.

Prin acest proiect, a carui finalizare este preconizata la primavara, marcam cea mai importanta etapa de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani”, precizează primarul Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!