Primăria Târgovişte: A început montarea celor patru staţii de încărcare a vehiculelor electrice

Primăria Târgovişte: A început montarea celor patru staţii de încărcare a vehiculelor electrice

Primăria Târgovişte anunţă că a început montarea celor patru statii de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

„Activitatea se realizeaza in cadrul contractului de achizitie publica de produse privind furnizarea, montarea, instalarea si punerea in functiune a 4 (patru) statii de reincarcare cu putere inalta in curent continuu 50 kw, aferente obiectivului: „Dezvoltarea infrastructurii de alimentare a autovehiculelor cu energie electrica prin achizitia a 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”, precizează primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fara T.V.A, iar finantarea este asigurata de Administratia Fondului pentru Mediu.

Cele 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice sunt montate in urmatoarele locatii: strada Ialomitei (in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie), parcarea de langa Piata Baratiei, strada Justitiei (langa Casa Armatei si stadion), parcarea de langa BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana).

Statiile au o capacitate de minim 2 incarcari/ora/statie de incarcare si vor fi puse in functiune luna aceasta.

error: Conţinut protejat !!