Primarul Gabriel Boriga s-a întâlnit cu directorii de şcoli din Târgovişte

Primarul Gabriel Boriga s-a întâlnit cu directorii de şcoli din Târgovişte

Problemele cu care se confruntă şcolile din Târgovişte au fost discutate, joi, de către primarul Gabriel Boriga şi directorii unităţilor de învăţământ din municipiu.”Au fost clarificate toate probleme cu care se confruntă conducerile școlilor, înainte ca bugetul pe anul 2014 să fie votat. Astfel, paza în unitățile de învățământ, reparațiile și reabilitările la nivelul clădirilor, mentenanța centralelor termice, precum și fundamentarea detaliată a fiecărui capitol din bugetul solicitat de fiecare unitate în parte, au fost explicate și detaliate de către  primarul Gabriel Boriga, viceprimarul Ioan Țuțuianu, administratorul public Gabriel Cioacă și directorul economic Daniela Popa”, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgovişte.

În document se arată că, prin această întâlnire, executivul Primăriei Târgoviște, condus de primarul Gabriel Boriga, dorește să stabilească o relație clară și transparentă cu toate unitățile de învățămând din municipiul Târgoviște.

”Un alt detaliu foarte important, prezentat în cadrul acestei întâlniri, a fost reușita departamentului economic din cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște, de a deconta salariile cadrelor didactice. Instituția noastră este singura unitate administrativ-teritorială din județul Dâmbovița care a soluționat această problemă”, se mai arată în comunicatul Primăriei Târgovişte.

stiriDB vă prezintă integral textul comunicatului.

[spoiler title=”Comunicat de presă (click pentru textul integral)” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

9 Ianuarie 2014

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Primarul Gabriel Boriga a soluționat problemele în școli!

După întâlnirea din această dimineață cu directorii și contabilii celor 41 de unități de învățământ, la care au luat parte și membrii ai Executivului, au fost clarificate toate probleme cu care se confruntă conducerile școlilor, înainte ca bugetul pe anul 2014 să fie votat. Astfel, paza în unitățile de învățământ, reparațiile și reabilitările la nivelul clădirilor, mentenanța centralelor termice, precum și fundamentarea detaliată a fiecărui capitol din bugetul solicitat de fiecare unitate în parte, au fost explicate și detaliate de către  primarul Gabriel Boriga, viceprimarul Ioan Țuțuianu, administratorul public Gabriel Cioacă și directorul economic Daniela Popa. Aceștia au ținut să menționeze faptul că noua legislație în vigoare nu va permite nicio abatere de la propunerea bugetară inițială.

Un alt detaliu foarte important, prezentat în cadrul acestei întâlniri, a fost reușita departamentului economic din cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște, de a deconta salariile cadrelor didactice. Instituția noastră este singura unitate administrativ-teritorială din județul Dâmbovița care a soluționat această problemă.

Prin această întâlnire, Executivul Primăriei Municipiului Târgoviște, condus de primarul Gabriel Boriga dorește să stabilească o relație clară și transparentă cu toate unitățile de învățămând din municipiul Târgoviște.

 

Biroul de presă

[/spoiler]
error: Conţinut protejat !!