Primarul Târgoviştei, Cristian Stan: 2019 – anul cu un număr record de şantiere deschise

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan: 2019 – anul cu un număr record de şantiere deschise

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, anunţă la final de an că în 2019 a fost anul în care s-au deschis foarte multe şantiere. Un număr record, spune edilul.

Prieteni târgovișteni,

Închidem peste puține ore un an 2019 care, dincolo de inerente dificultati, a însemnat foarte mult pentru municipiul nostru. A fost, cumva, o confirmare a pariului personal pe care l-am asumat public: de a crește acest oraș în toate oportunitățile sale.

A fost un an de muncă (foarte multă muncă), de întărire a echipei și de așezare a coordonatelor pentru 2020. Am deschis un număr – record de șantiere de proiecte în cartiere și am arătat că vorbele pot deveni și fapte. Târgoviște s-a dezvoltat vizibil; asta îmi spuneți și voi în fiecare zi.

E o provocare frumoasă: să facem din 2020 un an și mai valoros decât acesta. Și știți ceva? Avem toate șansele, pentru că sunt proiecte care se vor finaliza, șantiere care se deschid și investiții care intră la finanțare pentru fiecare cartier al orașului. Mă uit pe programul lunilor următoare și imi dau seama că vom fi pe teren zilnic. Abia aștept

Până atunci, răgazul acestor zile să ne fie cu folos și să ne încărcăm bateriile!

Cristian Stan, primar Târgovişte

error: Conţinut protejat !!