Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan: 8 ani de când am preluat funcţia de primar; o uriaşă responsabilitate

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan: 8 ani de când am preluat funcţia de primar; o uriaşă responsabilitate

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, transmite un mesaj pe facebook, la 8 ani de preluare a funcţiei de primar, în primă fază ca primar interimar. Acesta încă de la început a spus că este o uriașă responsabilitate pe care a promis să şi-o asume.

Niciodată nu m-aș fi gândit la asta ca la un scop în sine. Niciodată nu aș fi crezut că onoarea de a îmbrăca această haină oficială va însemna și setarea unui reper.

Ieri s-au împlinit fix 8 ani din ziua în care preluam atribuțiile de primar interimar al municipiului, într-un moment-cheie. Se schimba liderul, dar mai ales paradigma de conducere administrativă a orașului. Țin minte la perfecție ce am spus atunci, că nu văd ca pe un trofeu funcția, ci ca o preluare uriașă de responsabilitate, pe care sper să fiu capabil să o gestionez. Nu era nimic fals, nimic superficial sau propagandistic. Așa am simțit din prima clipă când mi-am asumat asta.

Și acum, reperul: începând din acea zi de 19 februarie 2015, odată cu închiderea acestui mandat, devin cel mai longeviv primar al municipiului Târgoviște. Ceva absolut incredibil pentru mine, personal, o etichetă pe care o privesc cu umilință și recunoștință.

Multă, multă recunoștință. Pentru că eu n-aș fi însemnat nimic fără echipa din jurul meu, fără colegii care m-au sprijinit continuu și, MAI PRESUS DE ORICE, fără voi, târgoviștenii! Când am spus, acum 8 ani, că am voință și putere de muncă, ați crezut în mine; și ați reconfirmat această încredere când am venit să vă cer, direct, susținerea. De două ori. Iar astăzi, Târgoviștea noastră este mai bine datorită vouă, în primul rând.

Cel mai longeviv primar al fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești. O imensă onoare care obligă la smerenie, la modestie și la datorie față de acest loc, pe care-l iubesc și pe care-l numesc acasă. Acum 8 ani a început.

…to be continued

error: Conţinut protejat !!