Pro România Dâmboviţa anunţă că a donat Spitalului Pucioasa un monitor de funcţii vitale

Pro România Dâmboviţa anunţă că a donat Spitalului Pucioasa un monitor de funcţii vitale

Organizaţia Pro România Dâmboviţa anunţă că a donat Spitalului Pucioasa un monitor pentru funcţii vitale, în contextul în care Hotelul Ceres din localitate a fost desemnat centru de carantină, iar Spitalul Pucioasa unitate medicală suport pentru cazurile de coronavirus.

„Prin contribuția membrilor Pro România Dâmbovița, am reușit să achiziționăm și să donăm Spitalului de la Pucioasa un aparat medical Fukuda Denshi DSL-8001- monitor pentru funcții vitale, de care oamenii de acolo au atâta nevoie De asemenea, am donat Spitalelor de la Pucioasa, Găești, Moreni, Centrului Multifuncțional Titu, Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Serviciului de Ambulanță Județean, Stațiilor de Ambulanță Fieni, Titu, Găești, Răcari, Moreni, Voinești și Bilciurești 7.350 perechi de mănuși și 30 de cutii de dezinfectant X300 tablete fiecare”, a declarat, vineri, preşedintele Pro Românai Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu.

Acesta explică de ce a ales ca donaţia să meargă la Spitalul din Pucioasa.

„Am avut, în primul rând, în vedere Spitalul Pucioasa pentru că cei de acolo au fost, pur și simplu, aruncați în prima linie a războiului COVID-19 fără niciun ajutor. Hotelul Ceres a fost transformat în centru de carantinare, iar Spitalul va fi entitate suport. Felul în care au fost tratate autoritățile locale, primarul orașului, argumentele și disperarea lor n-au impresionat pe nimeni. Eu sper să trecem cu bine peste această perioadă și să credem în toate formele de #omenie, #solidaritate, #generozitate”, precizează Adrian Ţuţuianu.

 

error: Conţinut protejat !!