Programul Rabla, lansat miercuri, în Dâmboviţa, de ministrul Graţiela Gavrilescu

Programul Rabla, lansat miercuri, în Dâmboviţa, de ministrul Graţiela Gavrilescu

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, inscrierile urmand sa inceapa vineri, 12 aprilie.

„Azi sarbatorim a 15-a editie a lansarii programului Rabla de reinnoire a parcului auto national. Romanii asteapta lansarea acestui program pentru ca romanii doresc sa cumpere o masina nepoluanta, care si din punct de vedere estetic sa arate altfel si doresc sa circule in siguranta pe drumurile acestei tari (…). Am promis data de 5 pentru lansarea proiectului si a programului Rabla, dar scotand ITP si respectand legea a trebuit sa intarziem cateva zile, dar cred ca totusi romanii se bucura ca azi noi lansam cel mai longeviv program guvernamental”, a afirmat Gavrilescu.

Graţiela Gavrilescu a precizat că va fi păstrată şi anul acesta prima de casare de 6.500 lei, la care se poate acumula în funcţie de motoare, un ecobonus de 1.000 de lei, sau de 1.700 lei pentru cele hibrid. Totodată, se va menţine ecobonusul de 10.000 de euro pentru achiziţionarea unei maşini nepoluante, 100% la sută elec

error: Conţinut protejat !!