Protest al Cartel Alfa, joi, în faţa Prefecturii Dâmboviţa

Protest al Cartel Alfa, joi, în faţa Prefecturii Dâmboviţa

Sindicaliştii de la Cartel Alfa protestează, joi, în faţa Prefecturii Dâmboviţa, principalele nemulţumiri fiind legate de pensiile speciale ale parlamentarilor, modificările aduse Codului Penal şi lipsa de interes privind modificarea Codului Muncii şi a Legii dialogului social.

Protestul va avea loc între orele 12.00 şi 13.00.

[spoiler title=”Comunicat Cartel Alfa” open=”yes” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa – filiala Dambovita organizeazaj.o actiune de protest in data de 28 mai 2015 , intre orele 12,00 – 13,00, in Piata Tricolorului din Targoviste .

Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa – filiala Dambovita isi exprima public indignarea pentru proiectele de legi propuse de Parlamentul Romaniei privind instituirea unei a doua pensi pentru parlamentari, pentru modificarile aduse Codului Penal si pentru lipsa de interes privind modificarea Codului Muncii si a Legii dialogului social.

Parlamentul Romaniei nu trebuie sa faca legi pentru a atribui inca o pensie parlamentarilor !

Parlamentul Romaniei nu trebuie sa faca legi mai blande pentru infractori!

Parlamentul Romaniei trebuie sa respecte angajamentele luate fata de salariatii din Romania si fata de sindicate , sa modifice legile muncii pentru a reinstaura munca decenta si a diminua

abuzurile la adresa salariatilor.

Nu vom accepta ca parlamentarii „sa fie mai egali decat poporul pecare-l reprezinta” si sa foloseasca puterea legislativa pentru a face legi discriminatorii si discretionare .

Presedinte CNS Cartel Alfa Dambovita

Nicolae Dragodanescu

[/spoiler]
error: Conţinut protejat !!