Provocarea duşului cu gheaţă, în Dâmboviţa (video)

Provocarea duşului cu gheaţă, în Dâmboviţa (video)

Provocarea duşului cu gheaţă în scop caritabil a ajuns în Dâmboviţa atunci când Gabriel Boriga s-a alăturat campaniei. A donat o sumă de bani şi a acceptat şi duşul cu apă cu gheaţă. Fostul primar al Târgoviştei Gabriel Boriga i-a provocat pe Ciprian Prisăcaru, Ciprian Iugulescu, Cristi Daniel Stan şi Echipa de Volei CSM Târgovişte.

Imediat primarul interimar al Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru, şi viceprimarul Cristian Stan au răspuns provocării. Astfel campania s-a răspândit printre dâmboviţeni.

”Ice-Bucket Challenge” a fost lansată de un american din statul Massachusetts diagnosticat cu ALS. El a încercat astfel să ridice gradul de conștientizare a publicului în legătură cu această boală neurodegenerativă, care afectează creierul și măduva spinării, ducând la paralizie. Ideea nu numai că a plăcut, ci practic a cucerit pe rețelele de socializare atât oameni obișnuiți, cât și politicieni și personalități din cele mai diverse domenii.

stiriDB vă prezintă câţiva dintre cei care au participat la acestă campanie.
Gabriel Boriga

[divider text=”” size=”1″] Ioan Marinescu – vicepreședinte Consiliul Județean Dâmbovița

[divider text=”” size=”1″] Ciprian Prisăcaru – viceprimar Târgoviște

[divider text=”” size=”1″] Monika Brosovszky-Boriga – fosta jucătoare a echipei de baschet feminin CSM Târgoviște (soția lui Gabriel Boriga)

[divider text=”” size=”1″] Cristian Stan – viceprimar Târgoviște

[divider text=”” size=”1″] Vlad Oprea – viceprimar Titu
[divider text=”” size=”1″] Liviu Stoica – Director în cadrul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI)

[divider text=”” size=”1″] Tudorică Răducanu – consilier local Târgoviște

[divider text=”” size=”1″] Adrian Neaga – antrenor ACS Urban Titu

[divider text=”” size=”1″] Caravețeanu Marius – primar Răcari

error: Conţinut protejat !!