PSD Dâmboviţa: Anul viitor, în judeţ, PSD va câştiga toate alegerile

PSD Dâmboviţa: Anul viitor, în judeţ, PSD va câştiga toate alegerile

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a spus, la întâlnirea cu membrii din localităţile Corbii Mari, Odobeşti şi Costeştii din Vale că, la nivel de judeţ, PSD va câştiga toate rândurile de alegeri de anul viitor.

Corneliu Ştefan susţine că acest lucru este posibil ca urmare a rezultatelor politice şi din administraţie.

„Am detaliat astăzi, la întâlnirea cu organizațiile PSD din Corbii Mari, Odobești și Costeștii din Vale, investițiile care se desfășoară în zona Titu, dar și proiectele care au contracte de execuție încheiate sau sunt în licitație publică. Poate cea mai aşteptată investiţie este lărgirea la patru benzi a DN7 Bâldana-Titu. Lucrările, care se desfășoară pe tronsonul de 21,4 km, mai prevăd construirea a 4 poduri noi, reabilitarea altor 3, dar și amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părți. Efortul investiţional este de 58 de milioane de euro”, a precizat preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta a vorbit şi despre investiţiile în infrastructura de alimentare cu apă, dar şi la programul „Anghel Saligny.

„Prin Programul Operațional Infrastructură Mare, în 8 din cele 13 localități ale zonei Titu, înfiinţăm 98 de kilometri de reţele de distribuţie apă potabilă şi 96 kilometri reţele de apă uzată. Aici mai vorbim și de 11.385 branșamente și racorduri la aceste rețele.

Valoare totală, aproximativ 118 milioane de euro! Programul Naţional Anghel Saligny – Dâmboviţa a fost primul judeţ care a semnat acest program! Sunt 13 proiecte în zona Titu, valoare de 22 de milioane de euro Vorbim de asfaltări și modernizări de drumuri, înființare rețele de canalizare, reabilitare de poduri, sisteme de colectare și evacuare ape pluviale, dar și accese la proprietăți. CJ Dâmboviţa finanţează prin PJDL finanțează 18 proiecte depuse de 8 localități, acestea însumând o valoare totală de 6.500.000 de euro. CJ Dâmboviţa susține 2.900.000 de euro. Nouă școli din zona Titu vor beneficia de investiții făcute de CJ Dâmboviţa de aproximativ 2.000.000 de euro din valoarea totală a unui contract de 13.000.000 finanțat prin PNRR. Vom achiziționa echipamente și mobiler pentru laboratoare, pentru cabinetele de asistență psihopedagogică, dar și pentru sălile de clasă. Tot CJ Dâmboviţa, prin PNRR, va asigura trei microbuze școlare, în valoare de 720.000 de euro, pentru transportul elevilor navetiști”, a precizat Corneliu Ştefan.

Acesta spune că sunt rezultatele ecgipei PSD Dâmboviţa.

„Politica se face pentru oameni, iar noi am înțeles cel mai bine acest lucru! Tocmai de aceea, comunele Odobești și Costeștii din Vale au nevoie de un primar PSD, lipsa de viziune a actualelor administrații ținând pe loc ambele localități. Oamenii de aici cer o schimbare, iar anul viitor va confirma ceea ce ei ne-au transmis în ultima perioadă: PSD va câștiga toate rândurile de alegeri europarlamentare, parlamentare, prezidențiale și, mai ales, pe cele locale. Locuitorii din Odobești și Costeștii din Vale au nevoie de primari și consilieri locali care să știe, dar să se și priceapă să lucreze pentru cei care i-au votat”, a mai spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!