PSD Dâmboviţa anunţă noi alegeri în organizaţia judeţeană pe 4 octombrie

PSD Dâmboviţa anunţă noi alegeri în organizaţia judeţeană pe 4 octombrie

PSD Dâmboviţa anunţă că vor fi noi alegeri în filială, după ce în martie Rovana Plumb a fost aleasă preşedintă a organizaţiei, conferinţa judeţeană de alegeri fiind stabilită pe 4 octombrie, se arată într-un comunicat al PSD Dâmboviţa, remis, vineri seară.

„Biroul Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa a stabilit, în cadrul şedinţei de vineri, 19 iulie 2019, un calendar intern pentru desfăşurarea de alegeri în organizaţiile locale de la nivelul judeţului, conform statutului, în perioada 15 august – 25 septembrie, urmate de Conferinţa Judeţeană de Alegeri, în data de 4 octombrie. În cadrul aceleiaşi şedinţe, BPJ a aprobat, cu unanimitate de voturi, propunerea ca deputatul Carmen Holban, vicepreşedinte BPJ, să  îndeplinească interimar funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa”, se arată în comunicatul organizaţiei judeţene a PSD.

Mai mulţi lideri locali au cerut în ultima perioadă organizarea de noi alegeri. PSD Dâmboviţa anunţă că social democraţii „care vor lansa atacuri la adresa organizaţiei” vor fi sancţionaţi.

„Biroul Permanent Judeţean a stabilit totodată sancţionarea cu fermitate a membrilor organizaţiei care, până la data alegerilor din 4 octombrie, lansează public atacuri la adresa organizaţiei, atacuri care ar putea destabiliza buna desfăşurare a calendarului alegerilor interne şi a Conferinţei Judeţene de alegeri”, se precizează în comunicatul PSD Dâmboviţa.

În document nu se precizează motivul pentru care s-a luat decizia organizării de noi alegeri în PSD Dâmboviţa. În luna martie, în prezenţa liderului partidului de la acea vreme, Liviu Dragnea, aveau loc alegeri în PSD Dâmboviţa, iar preşedintă a fost aleasă Rovana Plumb. Tot ea a asigurat interimatul de la excluderea lui Ţuţuianu din PSD Dâmboviţa până la momentul alegerilor.

error: Conţinut protejat !!