PSD Dâmboviţa: Candidatul UNPR la Primăria Răzvad oferă mită electorală; depunem plângeri penale

PSD Dâmboviţa: Candidatul UNPR la Primăria Răzvad oferă mită electorală; depunem plângeri penale

Candidatul UNPR la funcţia de primar al comunei Răzvad, Coman Petre, a împărţit, vineri, de Buna Vestire, pungi cu alimente, cu sigla UNPR, a declarat secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea. Acesta spune că reprezentanţii PSD vor depune plângeri la Parchet, Poliţie şi Autoritatea Electorală.

”Vineri, cu ocazia sărbătorii religioase de Blagoveştenie, Coman Petre a împărţit enoriaşilor din Gorgota, Răzvad, Valea Voievozilor nişte pungi cu pachete cu însemnele electorale ale formaţiunii pe care o reprezintă. Consider că în acest mod se încalcă legea şi din partea organizaţiei PSD de la Răzvad o să facem trei plângeri penale, una la Autoritatea Electorală pentru nerespectarea prevederilor Legii electoale, una la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dâmboviţa şi una la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, pentru că nu putem fi de acord cu asemenea practici, de mituire a potenţialilor electori”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Acesta a spus că are fotografii şi declaraţii ale oamenilor care au primit astfel de pachete.

”Dacă voia să facă nişte gesturi de caritate, să ajute nişte oameni aflaţi în dificultate, putea să o facă fără să asocieze la ageste gesturi sigla formaţiunii politice pe care zice el că o reprezintă”, a mai spus secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

error: Conţinut protejat !!