PSD Dâmboviţa: Claudia Gilia, nominalizată pentru funcţia de prefect

PSD Dâmboviţa: Claudia Gilia, nominalizată pentru funcţia de prefect

PSD Dâmboviţa anunţă, miercuri, că nominalizarea pentru funcţia de prefect este Claudia Gilia, profesor universitar, fost parlamentar.

„Claudia Gilia a fost nominalizată de PSD Dâmboviţa pentru funcția de prefect al județului. Desemnarea a fost făcută în cursul acestei seri, Claudia Gilia obținând în unanimitate voturile membrilor Biroului Permanent Județean al PSD Dâmboviţa. Aceasta va fi instalată în funcția de prefect al județului imediat după emiterea unei hotărâri în acest sens de către Guvernul României. Claudia Gilia a fost deputat PSD Dâmbovița, dar și vicepreședinte al Consiliului Județean. Din punct de vedere profesional, este conferențiar universitar la Universitatea Valahia din Târgoviște și specialist în drept constituțional”, precizează PSD Dâmboviţa.

De asemenea, pentru unul dintre posturile de subprefect a fost desemnat Corneliu Sălişteanu, profesor universitar.   

„În ceea ce privește una dintre funcțiile de subprefecți, organizaţiei judeţene a PSD îi va reveni un post pentru care, de asemenea, cu unanimitate de voturi, a fost desemnat Corneliu Sălișteanu, consilier local PSD în Consiliul Local Târgoviște. Corneliu Sălișteanu este conferenţiar universitar, fiind timp de două mandate prorector al Universitatății Valahia din Târgoviște. Este nevoie ca programul de guvernare să fie implementat întocmai, iar cetățenii să fie în centrul preocupărilor instituției Prefectului”, mai anunţă PSD Dâmboviţa.

În comunicat, social democraţii subliniază că reprezintă principala forţă politică din judeţ.

„Totodată, din punct de vedere politic, PSD Dâmboviţa demonstrează, încă o dată, că este principalul partid al județului”, se arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!