PSD Dâmboviţa: Guran şi-a angajat familia la Ministerul Dezvoltării, în timp ce se fac disponibilizări

PSD Dâmboviţa: Guran şi-a angajat familia la Ministerul Dezvoltării, în timp ce se fac disponibilizări

PSD Dâmboviţa arată, într-un comunicat de presă remis marţi, că preşedintele PNL Dâmboviţa Virgil Guran şi-a angajat sora şi soţia la Ministerul Dezvoltării, asta în timp ce tot mai mulţi români îşi pierd locurile de muncă.

Biroul de presă

Data: 09.06.2020 

COMUNICAT DE PRESĂ

500.000 de români și-au pierdut serviciul, alte 600.000 de salariați sunt în șomaj tehnic, iar 25% dintre cetățenii României se tem că nu vor mai avea un loc de muncă în perioada următoare.

Aceste lucruri le sunt străine liberalilor! Mai mult decât atât, în timp ce unii dintre dâmbovițeni nu mai au unde să muncească, iar 5 societăți comerciale dâmbovițene anunță concedieri colective, liberalii își angajeză rudele prin ministere.

Cel mai elocvent exemplu este cel al președintelui PNL Dâmbovița, Virgil Guran. Prietenia pe care acesta o are cu ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei îi este de folos surorii liberalului de Dâmbovița. Carmen Guran ocupă un post cald și pe bani publici în Corpul de Control condus de prietenul său. Sute de oameni din Ministerul Lucrărilor Publice vor fi disponibilizați sau au susținut un concurs pentru a rămâne pe post. Singura persoană care a sărit de examen este sora domnului Guran. Aceasta nu a dat concurs nici săptămâna trecută și, întâmplător, a rămas și fără contracandidat pe postul pe care îl ocupă.

Cum poate justifica președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, angajarea soției la Ministerul Dezvoltării?

Să iasă în fața dâmbovițenilor care și-au pierdut locurile de muncă și să le explice de ce ei nu mai au un job, iar rudele celor din PNL și-au găsit locuri călduțe la stat!

Poate exista o explicație logică la miile de angajări făcute în ultimele luni, iar privații fac concedieri colective în județul nostru?

Purtător de cuvânt PSD Dâmbovița

Costin Cozma

error: Conţinut protejat !!