#parlamentare2016 PSD Dâmboviţa: Rovana Plumb deschide lista la Camera Deputaţilor, Adrian Ţuţuianu la Senat

tutuianu rovana

Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb deschide lista candidaţilor PSD Dâmboviţa la Camera Deputaţilor, iar preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, este primul pe lista de candidaţi la Senat.

PSD a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

La Camera Deputaţilor candidează, în ordinea de pe liste, Rovana Plumb, Leonardo Badea, Carmen Holban, Ştefan Corneliu, Oana Vlăducă, Claudia Gilia, Gabriel Sandu, Marian Ţachianu, Alin Manole. La Senat: Adrian Ţuţuianu, Titus Corlăţean, Alexandru Oprea, Luisa Greaca.

Întreaga conducere a Consiliului Judeţean Dâmboviţa candidează la parlamentare, preşedintele Adrian Ţuţuianu la Senat, iar cei doi vicepreşedinţi, unul la Senat, respectiv Alexandru Oprea, iar celălalt, Corneliu Ştefan, la Camera Deputaţilor.

Liderii PSD Dâmboviţa au anunţat că, după alegeri, Alexandru Oprea, care nu este pe loc considerat eligibil, va fi cel care va fi susţinut pentru preluarea conducerii CJ Dâmboviţa.

În afara actualilor parlamentari, Rovana Plumb, Leonardo Badea, Titus Corlăţean, ceilalţi candidaţi sunt aleşi locali: primari, consilieri locali şi judeţeni.

”Mulţumesc preşedintelui Liviu Dragnea, preşedintelui Adrian Ţuţuianu, tuturor colegilor din organizaţia PSD Dâmboviţa pentru încrederea pe care mi-au acordat-o de a continua activitatea politică prin reprezentarea dâmboviţenilor în Parlament. De asemenea vreau să vă spun că avem ca prioritate, plecând de la lansarea programului de către domnul Ţuţuianu ‘Dâmboviţa 2025’, sprijinul ca oamenii de aici din Dâmboviţa să beneficieze de o viaţă mai bună, iar comunităţile să cunoască o dezvoltare”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Rovana Plumb.

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a anunţat că propunerile organizaţiei judeţene au fost validate fără obiecţiuni de Comitetul Executiv Naţional. Acesta a mai spus că printre criteriile de desemnare a candidaţilor au fost activitatea politică şi profesională, iar media de vârstă a candidaţilor PSD Dâmboviţa la parlamentare este de 46 de ani.

”Vreau să vă spun că acest judeţ are un potenţial real, care poate fi pus în valoare chiar mai bine. Dar pentru asta sunt necesare nişte condiţii, pentru că dacă la nivelul administraţiei judeţene, în acest an de exemplu, au fost făcute multe lucruri, la Guvern uşile au fost închise sub Guvernul tehnocrat, pe foduri europene uşile au fost închise, pe relaţii externe lucrurile nu s-au mişcat. Un astfel de proiect are sens şi am fost atras de un astfel de proiect, respectându-mi şi preţuindu-mi colegii în egală măsură”, a spus Titus Corlăţean, întrebat de ce a ales să candideze la Dâmboviţa.

PSD Dâmboviţa a anunţat că are target la alegerile parlamentare din acest an să câştige două posturi de senator şi cinci de deputat.

La nivelul judeţului Dâmboviţa sunt trei posturi de senator şi şapte de deputat.

error: Conţinut protejat !!