PSD Dâmboviţa şi-a propus să strângă 40.000 de semnături de susţinere a guvernului; a strâns jumătate deja

alexandru oprea psd

PSD Dâmboviţa şi-a propus să strângă 40.000 de semnături de susţinere a Guvernului Grindeanu, până acum având strânse jumătate dintre acestea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

”Am declanşat acţiunea de strângere de semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, vom finaliza această acţiune în jurul datei de 20 februarie. Organizaţia judeţeană Dâmboviţa şi-a propus să strângă peste 40.000 de semnături de susţinere a cabinetului Grindeanu, suntem undeva spre jumătatea acestei cifre. În zilele următoare va continua această acţiune, vom realiza targetul de 40.000 de semnături”, a precizat Oprea.

Acesta a adăugat că majoritatea politică în Parlament este stabilă, funcţionează, astfel ”e greu de dat jos guvernul”.

”Majoritatea din Parlament este stabilă, funcţionează şi e greu de dat jos un guvern. Pe de altă parte, eu nu cred că în actualele conjuncturi socio-economice şi politice din Europe de Est şi din ceea ce ce se întâmplă în jurul nostru nu cred că aceste acţiuni ne pot face bine ca stat sau ca popor. Cred că ar trebui să avem mai multă raţionalitate în a aboprda astfel de probleme. Şi eu, alături de colegii mei, fac apel la factorii responsabili, mai ales la preşedintele României să îşi exercite rolul constituţional şi să fie un mediator între puterile statului”, a mai spus secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

error: Conţinut protejat !!