PSD Dâmboviţa: Target peste peste 50% la localele de anul viitor şi 70 de primării

liga-alesilor-locali

Conducerea PSD Dâmboviţa a anunţat, miercuri, la Liga Aleşilor Locali din judeţ, care este targetul pentru alegerile locale de anul viitor: peste 50% ca scor general şi 70 de primari în cele 89 de localităţi ale judeţului.

”Să deschidem partidul spre tineri. Obiectivul nostru la locale, în Dâmboviţa, este 140.000 de voturi, 50% plus unu. Vreau să continuăm la consiliul judeţean cu preşedinte din PSD, vreau să câştigăm 70 de primării, avem 67 de primari acum şi eu am mai pus, aşa ca preşedinte în funcţie al organizaţiei, încă trei. Asta înseamnă să ne pregătim candidaţii foarte bine, să îi identificăm. Vreau să avem 60 de viceprimari şi peste 700 de consilieri locali şi municipali. Ăsta e targetul de partid serios care îşi propune să rămână la putere”, a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

În cadrul Ligii Aleșilor Locali ai PSD Dâmboviţa a fost adoptată o rezoluție prin care se mandatează delegații la conferința județeană de alegeri a PSD să susțină candidatura lui Adrian Țuțuianu pentru un al doilea mandat la conducerea PSD Dâmboviţa.

La şedinţa Ligii Aleşilor Locali Dâmboviţa a fost prezentat un raport al activităţii acestei structuri politice, iar preşedintele PSD Dâmboviţa a enumerat realizările şi proiectele de viitor, atât pe plan politic, cât şi administrativ.

”Am citit zilele trecute un studiu care spunea că în ce priveşte televiziunea consumul a scăzut cu 6%, consumul de presă scrisă s-a dus de nu se mai vede, în schimb 36-37% din populaţia României îşi ia informaţia relevantă de pe internet. Nu putem să nu vedem aceste lucruri. Campania de anul viitor se va schimba fundamental şi cine nu pricepe, sigur, că se poate certa, se poate supăra, dar vă spun eu că va fi acasă dacă nu pricepe mesajul de astăzi”, le-a mai spus Ţuţuianu aleşilor locali PSD din Dâmboviţa.

Președinte al Ligii Aleșilor Locali este primarul comunei Șotânga, Constantin Stroe.

Un subiect important dezbătut a fost cel al atragerii de fonduri europene, preşedintele Agenţiei de Dezvoltare Sud Muntenia, Liviu Muşat, având o expunere tehnică a aspectelor exerciţiului financiar 2014-2020.

Peste 600 de aleşi locali social democraţi participă la Liga Aleşilor Locali Dâmboviţa, ce are loc la Casa Tineretului din Târgovişte. La acţiunea politică este prezent şi secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

error: Conţinut protejat !!