PSD Dâmboviţa: Titus Corlăţean, propunerea organizaţiilor PSD din regiunea Sud-Muntenia pentru lista de europarlamentare

Senatorul PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean este propunerea organizaţiilor PSD din regiunea Sud Muntenia pentru lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din acest an, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Din punct de vedere al PSD Dâmboviţa, aici vorbesc de PSD, nu ştiu dacă PNL va avea candidat, prin vot unanim la nivelul Comitetului Executiv Judeţean, candidatul nostru şi este al regiunii, nu doar al organizaţiei PSD Dâmboviţa, este domnul Titus Corlăţean. Am avut, în calitate de preşedinte al PSD Dâmboviţa, o discuţie cu preşedinţii din regiunea Sud Muntenia şi domnul Titus Corlăţean este candidatul pentru listele de europarlamentare. Deocamdată lista nu s-a făcut, este propunere”, a spus Corneliu Ştefan.

Acesta a spus că la nivelul organizaţiei judeţene a partidului au început pregătirile pentru alegeri.

„Din punct de vedere al organizaţiei PSD Dâmboviţa astăzi (vineri, n.r.) am avut Biroul Permanent Judeţean, urmat de un Comitet Executiv Judeţean la care au participat toţi primarii şi preşedinţii de organizaţii din cele 89 de organizaţii judeţene. PSD Dâmboviţa este pregătit pentru anul electoral 2024. Din punctul nostru de vedere nu este nicio surpriză această comasare din data de 9 iunie. Astăzi (vineri, n.r.) am pregătit şi programul pentru fiecare localitate pentru perioada de precampanie şio campanie. Suntem mobilizaţi pentru a câştiga pe 9 iunie şi alegerile în Dâmboviţa şi pe cele europarlamentare”, a mai spus liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Întrebat de colaborarea cu PNL în campania electorală, Corneliu Ştefan  a replicat „nu ne ajută cu nimic!”. În luna ianuarie liberalii dâmboviţeni au anunţat că rup în plan local alianţa cu PSD.

Secretarul general al PSD Dâmboviţa, Cristian Daniel Stan, a afirmat că organizaţia de partid este într-o perioadă foarte bună şi speră la rezultate pe măsură.

„Acest an prinde organizaţia PSD Dâmboviţa într-un moment foarte bun. Spun acest acest lucru gândidu-mă în primul rând la performanţele administrative pe care echipele PSD le-au avut la nivelul unităţilor administrativ teritoriale, performanţe de natură să plaseze organizaţia PSD Dâmboviţa pe un loc fruntaş pentru câştigarea tuturor alegerilor din acest an”, a susţinut Daniel Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!