Pucioasa: Un centru social pentru persoane vârstnice va fi realizat cu bani europeni

Pucioasa: Un centru social pentru persoane vârstnice va fi realizat cu bani europeni

Un centru social pentru persoane vârstnice va fi realizat cu fonduri europene la Pucioasa, prin reabilitarea unei clădiri care acum este în stadiu avansat de degradare.

Valoarea proiectului este de 2,2 milioane de lei.

La semnarea contractului de finanţare, miercuri, la sediul Primăriei Pucioasa au fost prezenţi şi directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, parlamentarii Oana Vlăducă şi Corneliu Ştefan, preşedintele CJ Dâmboviţa, Daniel Comănescu.

”Obiectivul general al proiectului este realizarea unui centru social de zi pentru persoanele vârstnice din Orașul Pucioasa. Acesta va fi atins prin reabilitarea, modernizarea și adaptarea la cerințele activității propuse prin proiect, a unei clădiri existente din cartierul Filatură al orașului Pucioasa, actualmente nefuncțională. Se vor amenaja: cabinet de consiliere, sală de întreținere și vestiare, sală de lectură, sală multimedia, sală de pictură, sală de informatică, sală de jocuri, sală de festivități, sală de tricotaj/broderii, sală meșteșuguri, etc. De asemenea, sunt prevăzute lucrări de consolidare, extindere cu lift exterior, amenajări exterioare, rețele exterioare și sistem de detecție incendiu”, informează Primăria Pucioasa.

error: Conţinut protejat !!