Rovana Plumb şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia PSD Dâmboviţa

Europarlamentarul Rovana Plumb a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că va candida pentru un nou mandat la preşedinţia PSD Dâmboviţa.

Alegeri în cadrul organizaţiei vor avea loc la Conferinţa Extraordinară Judeţeană din data de 19 ianuarie.

„Am avut prima şedinţă a Biroului Politic Judeţean a PSD Dâmboviţa pe anul 2020, ocazie cu care am luat câteva decizii: am decis ca pe 19 ianuarie, la ora 11.00, să avem conferinţă extraordinară de alegeri. Asta înseamnă alegeri pentru întreaga conducere, preşedinte, preşedinte executiv, secretar executiv, cât şi vicepreşedinţi, care vor fi 17 la număr (…). Doresc să îmi anunţ candidatura pentru poziţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa. Cred că este nevoie de continuitate, în perspectiva obiectivului major, acela de a câştiga cele două tururi de alegeri: locale şi parlamentare”, a declarat Rovana Plumb, preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa.

Anunţul vine după ce în PSD Dâmboviţa au fost voci care au cerut demisia Rovanei Plumb de la conducerea organizaţiei.

„Nu vă ascund că îmi depun această candidatură, inclusiv la solicitările multora dintre colegii şi colegelor din organizaţie. Am hotărât să continuăm împreună lucrurile pe care le-am început şi pe care vrem să le ducem până la capăt, lucruri bune pentru judeţul nostru. În ultima perioadă au apărut mai multe scrisori în spaţiul public, unele semnate, altele nu, despre PSD Dâmboviţa. Aştept cu interes ca cei care au fost atât de vocali în ultima vreme să se înscrie în cursa internă, să candideze”, a mai spus Rovana Plumb.

Întrebată dacă are susţinerea tuturor parlamentarilor de Dâmboviţa şi să spună câteva nume de primari care i-au cerut să candideze, Rovana Plumb a răspuns: „eu cred că data de 19 ianuarie va fi data decisivă în care rezultatul alegerilor, depinde cine mai candidează, va contura răspunsul la această întrebare”.

La conferinţa de presă în care şi-a anunţat candidatura, alături de Rovana Plumb au fost parlamentarii Claudia Gilia, Carmen Holban, precum şi primarul Târgoviştei – Cristian Stan şi preşedintele CJ Dâmboviţa – Alexandru Oprea.

La conferinţa extraordinară a PSD Dâmboviţa este aşteptată şi participarea preşedintelui interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

error: Conţinut protejat !!