S-a încheiat perioada de înscrieri la LicArt

S-a încheiat perioada de înscrieri la LicArt

S-a incheiat perioada de inscrieri la Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din Romania, ajuns la editia a 14-a! In cele 6 luni, 1142 de liceeni din intreaga tara au inscris peste 4800 de creatii la sectiunile: poezie si fotografie (categoriile alb-negru, portret si diverse).

stiriDB este partener LicArt.

La sfarsitul lui martie, juriul condus de jurnalistul si omul de cultura Radu Herjeu, directorul Festivalului, a desemnat creatiile semifinaliste ale lunii: 7 poezii, 14 fotografii alb-negru, 18 fotografii portret si 14 fotografii diverse. Le gasiti pe toate pe www.licart.ro.

Toti semifinalistii vor mai avea o etapa de trecut, inscrierea seriilor, inainte ca fotografiile sau poeziile lor sa intre in jurizarea finala. Aceasta va fi realizata in luna mai de personalități recunoscute din arta fotografică și literatură. Finalistii desemnati vor fi invitati in Tabara de Creatie ce se va desfasura in aceasta vara.

LicArt, cel mai mare concurs din Romania e pe cale sa devina una dintre cele mai puternice miscari culturale din tara. De 14 ani, zeci de mii de liceeni au avut oportunitatea de a-si masura fortele artistice, de a-si arata talentul si de a fi apreciati de personalitati remarcabile.

LicArt a stimulat simtul artistic al multor tineri, nu doar prin organizarea celui mai mare concurs de acest gen, prin oferirea la finalul fiecarei editii a unor premii deosebite sau a posibilitatii de a participa la work-shop-uri sustinute de profesionisti, dar, in primul rand, prin faptulul ca ofera an de an posibilitatea ca o noua generatie sa fie integrata in Familia LicArt.

In aceasta perioada dificila, LicArt ramane printre prea putinele spatii de afirmare a valorii, in care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuti si intelesi.

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Tineretului!

error: Conţinut protejat !!