Scrisori de dragoste vor fi livrate gratuit, începând de săptămâna viitoare, în cadrul unui proiect artistic

Scrisori de dragoste vor fi livrate gratuit, începând de săptămâna viitoare, în cadrul unui proiect artistic

Proiectul „Livrez Dragoste”, un serviciu unic în România, ce presupune scrierea și transmiterea de scrisori pe bicicletă, gratuit, în contextul în care interacțiunile se petrec mult mai mult în mediul virtual, va începe lunea viitoare, informează un comunicat al organizatorilor.

Cei care doresc să trimită scrisori de dragoste pot să acceseze website-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi secțiunea „Scrisoarea ta” și pot completa formularul existent.

Expeditorul va scrie cele mai frumoase gânduri pentru destinatarul scrisorii, după care are opțiunea să aleagă o surpriză din partea partenerilor proiectului (Fa România și Editura Litera).

Echipa se ocupă de scris cu stiloul pe hârtie reciclată, iar livrarea scrisorii se face pe bicicletă, doar în București, cu ajutorul celor de la Sinapseria.

Serviciul se adresează publicului modern și creativ, cu un comportament eco-responsabil, care apreciază că gesturile simple fac diferența. Livrările oficiale vor începe din data de 17 martie, dar între timp se pot trimite solicitările via www.livrezdragoste.artanumusca.ro.

„Livrez Dragoste” este un proiect al ONG-ului ”Arta nu mușcă”.

error: Conţinut protejat !!