Se caută culegători de zmeură în Portugalia, 600 locuri, salariu 500-700 euro/lună

Se caută culegători de zmeură în Portugalia, 600 locuri, salariu 500-700 euro/lună

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa informează că se caută culegători de zmeură în Portugalia, sunt 600 de posturi disponibile, iar salariul variază între 500 şi 720 de euro brut/lună.

Localităţile unde sunt oferite locurile de muncă sunt Olhao, Faro, Tavira.

Cerinţe: aptitudini fizice / capacitate de a munci; fără antecedente penale (cazier judiciar); educaţie şi formare: minim şcoala primară; experiența profesională: preferința pentru candidații cu experiență în recoltarea zmeurei sau pentru candidații cu experiență în agricultură; disponibilitate: pentru muncă sezonieră, între 2 până la 3 luni în Portugalia.

Limbi străine: de preferinţă engleza/ spaniola/portugheza – cunoştinţe de bază (dar nu este obligatoriu).

Salariul: salariul de bază lunar (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare pe săptămână): 505 -724.94 Euro/brut/luna; salariul lunar cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare pe săptămână): 842.02 – 1192.02 Euro/brut/lună;

Alte beneficii: Contract de cel puțin 2 luni, începând în februarie / martie 2016 până în mai / iunie 2016, cu posibilitatea de integrare permanentă în cadrul companiei; cazare oferite de angajator, cu un cost de 1 € / zi; Angajatorul oferă plată în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii).

Durata contract: temporar, full time, 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea în timpul campaniei, în funcţie de producţie, de a efectua ore suplimentare);

Mod recrutare: persoanele interesate trebuie să se adreseze AJOFM (consilierului EURES). Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul AJOFM), cazier judiciar valabil, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”, copie act studii, CV în limba română. CV + scrisoare de intenţie la angajator, în limba enleză/spaniolă; e-mail: sp.recrutamento@madrefruta.com.pt.

Detalii se pot cere la AJOFM Dâmboviţa sau la telefon 0240 512298

Oferta este valabilă până pe 21 decembrie 2015.

 

 

error: Conţinut protejat !!